Efterskole Fotografering

Hvorfor skal I vælge os som jeres efterskolefotograf?

1. Vi kommer med nye fordele for både skolen, eleverne og forældrene – disse fordele fås kun ved os.

2. + 20 års erfaring i efterskole-fotografering, pt. fotograferer vi +40 efterskoler over hele landet.

3. Der skal ikke udleveres sedler til forældrene, som de skal underskrive eller lign. Der skal blot sendes en enkel foto-indbydelse ud til forældrene/eleverne. Dette er en digital PDF-fil, selvfølgelig. 

4. Eleverne får selv lov til at udvælge deres favorit billede af de 8-10 billeder, der bliver taget. Dette sker straks efter fotograferingen – derfor er der også mulighed for at blive omfotograferet med det samme, hvis man ikke er helt tilfreds. Ca. 2% vælger at blive omfotograferet.

5. De elever, der vælger at købe en billedpakke, får tilsendt den flotte redigerede billedfil i høj opløsning (det gør man ikke hos andre efterskolefotografer). Bestilling foregår straks efter udvælgelse af billedet over elevens mobiltelefon. Der betales med MobilePay – dette er rigtig nemt og det får vi rigtig meget ros for af vores nuværende kunder.

6. Har eleverne ikke aftalt med deres forældre om de skal bestille på dagen, skriver de deres telefonnummer og efterfølgende får forældrene en SMS med info fra os. I som skole får altså ingen spørgsmål fra elever eller forældre angående bestilling af billeder.

7. Pris – vi er billigere (og bedre) end vores konkurrenter.

Efterskole fotografering
Efterskole Fotografering

Hvordan foregår efterskole-fotografering med os?

1. 2 uger før Foto modtager skolen en fotoindbydelse, som I sender ud til alle forældre og elever.

2. 2 dage før Foto må I meget gerne forklare, hvordan fotograferingen kommer til at foregå for eleverne.

3. Vi ankommer til fotografering 1 time før aftalt tidspunkt og stiller op, så vi er klar til fotografering på det aftalte tidspunkt.

4. Eleverne kommer i klasse-holdvis. Lærerne kommer, når det passer dem og hopper altid foran i køen.

5. Fotograferingen er nu færdig og vi mailer straks en liste over alle elever, der mangler at blive fotograferet. Har vi ikke aftalt tidspunkt til sygefotografering, gøres det nu.

6. Vi kommer og tager sygefotografering – så er alle fotograferet og vi sender årsbilledet til digital korrektur umiddelbart efter.